Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Edmond Hoxhallari
Rezultate gjithsej: 1

Mbi 1000000 Fitim 2015

" G E A "

K33931040W
(Import- eksport, tregtim të artikujve të ndryshëm industriale dhe ushqimore, bujqësore, blegtorale, si dhe nënproduktet e tyre. Tregtim të karburanteve dhe të nënprodukteve të tyre etj. Prodhime të ko)

Korçë 2287224 ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni