Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Eduard Hyseni
Rezultate gjithsej: 1

MC Investment Group (ish "MANAGEMENT COMMUNICATION")

L41909013F
(Fusha e marketingut dhe sfera e publicitetit, gjithashtu pjesmarrja ose/dhe organizimi i projekteve te ndryshme publike dhe private. Konsulence turistike, tour operator, agjenci turistike. Tregtimin e ushqim)

Tiranë ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni