Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Eleni Sheri
Rezultate gjithsej: 1

Mbi 1000000 Fitim 2015

SI & CO COMPANY

L21420002F
(Import eksport te vajrave lubrifikante, tregtim automjetesh, pjese kembimi, makineri, pajisje industriale, projektim, zbatime punime ndertimi, konsulence, supervizion dhe kolaudim punimesh.Eksport import shitje)

Tiranë 1297447 ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni