Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Elton Domnori
Rezultate gjithsej: 1

METROTECH

M21516021S
(Ne fushen e IT-se permes programimit, zhvillimit te softwarit, helpdesk, front-end dhe back-end, hardware, networking, etj. Projektim, instalim i sistemeve, rrjeteve dhe pajisjeve fundore te telekomunikacion)

Tirane ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni