Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Elton Seraj
Rezultate gjithsej: 2

Mbi 1000000 Fitim 2015

A D E L SH P K

K23610401D
(Transport udhetaresh brenda vendit , servise dhe parkime automjetesh. Agjenci transport udhetaresh kombetar dhe nderkombetar, import-eksport te mallrave te ndryshme, transport i rregullt dhe i specializuar i ud)

Patos 19096779 ALL

Mbi 1000000 Fitim 2015

AE COMMERCE

L42929403J
(Import eksport,tregtim artikuj te ndryshem ushqimore, industrial me shumice dhe pakice .Import eksport te mallrave te ndryshem, perpunim, amballazhim artikuj ushqimore. Tregtim mallrat te ndryshem kontenier )

Patos 7812212 ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni