Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Elvis Miri
Rezultate gjithsej: 1

V.A.L.E. RECYCLING 

L28029301Q
(Ne fushen e perpunimit dhe te riciklimit te mbetjeve urbane dhe eksportimit te tyre.Ne fushen e grumbullimit,depozitimit te mbetjeve urbane e industriale, ndarja perpunimi riciklimi tyre si dhe import-eksport i)

Lezhë 763862 ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni