Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Emanuel Montini
Rezultate gjithsej: 1

STUDIO INTESA

L81528009S
(Ofrimin e të gjitha shërbimeve që lidhen me "Call Center" dhe Contact Center duke përfshirë edhe përpunimin e të dhënave të shoqërive të tjera dhe/ose enteve publike, ndërmjetësim tregtar dhe ma)

Tiranë ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni