Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Emil Nova
Rezultate gjithsej: 1

NOVATECH STUDIO

L01717030C
(Projektim, supervizion, kolaudim ndërtime të të gjitha llojeve. Punime topografike dhe Vlerësim të pasurive të paluajtshme etj. Konsulencë për certifikimin me standard ISO si dhe ilustrime grafike të t)

Tiranë ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni