Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Emiljano Dervishi.
Rezultate gjithsej: 1

HEST

L21527009H
(Import- eksport, tregti me shumice e pakice te makinerive dhe materialeve qe lidhen me fushen e industrise, konfeksione, materiale dekori, hidrosanitare, hidraulike, elektrike, ndertimore, bujqesore, plastike, )

Tiranë 531619 ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni