Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Engjëll Caka
Rezultate gjithsej: 2

D&G KONSTRUKSION

J78317001T
(Ushtrimi i aktivitetit privat ne fushen e ndertimeve, ndertime civile dhe ekonomike, ndertime publike, bujqesore e fetare, ndertime vepra arti, ndertim ujesjellesa dhe kanalizime, rikonstruksione godina civile )

Korce 344611 ALL

Mbi 1000000 Fitim 2015

TRANSPORT HIGHWAY CONSULTING

K51428048I
(Shërbime konsulence për studim - projektime, supervizion punimesh, kolaudime dhe ndërtime neë infrastrukturën rrugore, aero-portuale dhe ndërtime civile, ujësjellësa, kanalizime. Import eksport, tregtim)

Tiranë 3330409 ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni