Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Engjëllush Mane
Rezultate gjithsej: 1

CABLE GROUP

K91423001S
(Ofrimi i rrejteve te komunikimeve elektronike fikse ose te levizshme dhe faciliteteve shoqeruese; Ndertimi, posedimi, dhenia me qira dhe shfrytezimi i rrjeteve te komunikimeve publike fikse dhe te levizshme )

Tiranë 0 ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni