Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Entela Merko
Rezultate gjithsej: 1

Mbi 1000000 Fitim 2015

Ante-Group (Ish Infinit Construction, Ish Merko)

J62904100D
(Ndërtime dhe rikonstruksione të objekteve civile, industriale, tregtare, turistike, shëndetësore, kulturore, sportive, vepra kullimi për vaditje, infrastrukture, shërbime komunale e urbane, ndërtime rrug)

Berat 38278494 ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni