Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Enver Mehmeti
Rezultate gjithsej: 5

Mbi 1000000 Fitim 2015

ITRAVEL-ALBANIA EXPRESS ( ish "ALBANIA EXPRESS")

J61821074U
(Ne fushen e aktivitetit si agjensi e transportit te udhetareve per shitjen e biletave ne transportit nderkombetar ajror, detar, brenda dhe jashte territorit te Shqiperise.Ne fushen e turizmit si agjensi turisti)

Tirane 1145915 ALL

Mbi 1000000 Fitim 2015

ALBTOURS"D"-VAS tour operatore (Ish ALBTOURS DURRESI)

J62001503J
(Organizimi i udhetimeve turistike brenda dhe jashte vendit.Shitje bileta avioni dhe trageti.Per kryerjen e veprimtarise se saj shoqeria do te hape njesi sherbimi e tregtimi, duke bashkepunuar me persona fizik e)

Durrës 12806956 ALL

RTV ADRIA-MED (ish "RADIO DURRËSI")(shoqeria e perthithur “Adria Med”)(shoqeria perthithese “Premium Media“)

L02212502M
(Veprimtari e trasmetimit per radio e televizione lokale.)

Tiranë ALL

Premium Media (ish "GENTIAN FERHATI SHPK") (Shoqerite e perthithura “RADIO TRAVEL”, “RTV ADRIA-MED”)

L72414030K
(Veprimtari audiovizive, prodhim transmetim dhe ritransmetin i programeve audiovizive. Per kryerjen e veprimtarise se saj, shoqeria do te hape njesi prodhuese, grumbulluese, magazinuese, perpunuese, sherbimi )

Tirane ALL

PREMIUM FINESE

L93431803M
(Të ushtrojë aktivitetin në fushën e hoteleri turizmit, bar restorant, floktore, komplekse e palestra sportive, fusha tenisi e minifutbolli,si dhe cdo veprimtari tjetër ekonomike që do të konsiderohet e n)

Kavajë ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni