Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Erton Kaleshi
Rezultate gjithsej: 1

Mbi 1000000 Fitim 2015

"STUDIO E KONSULENCES DHE EKSPERTIZES PROFESIONALE"

K61625021w
(Keshillimdhenie rreth tatimeve e taksave, ofrim sherbimesh te specializuara financiare dhe kontabile, ofrim sherbimesh te specializuara tatimore, ekspertize ne ngritje, organizim dhe administrim sistemesh tatim)

Tiranë 5110454 ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni