Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Etnik Sopoti
Rezultate gjithsej: 1

ALTAN-SED CONSTRUCSION

L92423017H
(Aktivitet në fushën e ndërtimeve civile dhe industriale, projektimeve si dhe aktivitet në fushën e hoteleri, turizëm.)

Tiranë ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni