Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Evis Qyrku
Rezultate gjithsej: 1

HYDRO-ENG CONSULTING

M11417503F
(Projektim të punimeve të ndërtimit, rikonstruksione; b)Mbikëqyrje dhe kolaudim punimesh zbatimi dhe montimi në godina civile, industriale, bujqësore, turistike, shoqërore, veprave hidroteknike, sisteme t)

Durrës ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni