Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Fadil Allajbeu
Rezultate gjithsej: 1

Mbi 1000000 Fitim 2015

Diamant Plus

K81309058M
(Import-eksport , tregeti me shumice dhe pakice te materialeve, pajisjeve dhe aparaturave dentare etj.Investime dhe sherbime ne fushen e Mjekesise dhe shendetit, ngritja dhe menaxhimi i depove dentare, laborator)

Tiranë 10535090 ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni