Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Faik Bruçi
Rezultate gjithsej: 1

BRUÇI

J61826102J
(Ndërtim pallate banimi, ura, rrugë, vepra social - kulturore, vepra arti, vepra bonifikimi. Montim dhe zbatim të ndërtimit të linjave të tensionit të lartë e të ulët. Punime në sipërfaqe të gjelbë)

Tiranë -11000232 ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni