Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Faik Curri
Rezultate gjithsej: 1

Mbi 1000000 Fitim 2015

CURRI

J67902718S
(Ndërtim, projektim dhe zbatim, projektim e ndërtim të objekteve të ndryshme civile, industriale, turistike, bujqësore etj, restaurime të godinave e objekteve të ndryshme private, social-kulturore, të ku)

Tirane 94488023 ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni