Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Fatjon Vishkurti
Rezultate gjithsej: 1

BILURBINA

M01315056U
(Shitje me shumicë dhe pakicë import/eksport të mjeteve të transportit të kapaciteteve të ndryshme që shërbejnë për transportin e mallrave dhe/ose të pasagjerëve. Shitje me shumicë dhe pakicë impor)

Tiranë ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni