Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Fatmir Bilali
Rezultate gjithsej: 2

CAT Construction (ish "SoftVision")

L81409025R
(Dizenjim, zhvillime dhe mirembajtje sistemesh software, sherbime instalimi dhe mirmbajtje te sistemeve elektrike, hidraulike, topografike, mekanike dhe HVAC. Shitblerje pronash te patundshme (Imobiliare). Im)

Tiranë ALL

The Crew Service

L91331009F
(Zhvillim software, ofrimi i shërbimeve informatike (IT), support IT, shitje-blerje të pajisjeve elektronike, infrastrukturë, konsultim, ndërtim dhe manaxhim struktura civile dhe ushtarake, manaxhim eventesh)

Tiranë ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni