Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Fatmir Firi
Rezultate gjithsej: 1

ARB & TRANS-2010

L02325001T
(Eksportimi dhe importimi, tregtimi me shumice e pakice i mallrave industriale, bujqesore, blegtorale, automjete e pjese kembimi, pajisje elektroshtepiake, elektronike materiale ndertimi te çdo lloji, lendes dr)

Tiranë -6405947 ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni