Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Fatmir Struga
Rezultate gjithsej: 1

Fedos - Uppsala

L92119028Q
(Në fushën e shërbimeve mjekësore, industriale, dentare, farmaceutike, mjedisore dhe laboratoriet universitare. Import dhe Eksport me shumicë dhe pakicë të pajisjeve mjekësore, reagente, materiale konsu)

Tiranë ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni