Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Filjana Veizaj
Rezultate gjithsej: 1

Mbi 1000000 Fitim 2015

INFRATECH (Ish STUDIM-PROJEKTIM-MBIKQYRJE-KOLAUDIMFILJANA VEIZAJ)

K91628001D
(Studim, projektim, mbikqyrje, kolaudim dhe konsulence ne ndertime civile dhe ekonomike, ne ndertimet rrugore, ne ndertimet hekurudhore, ne vepra arti, ne ndertime detare, hidraulike e hidroteknike, ne vepra te )

Tiranë 11272156 ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni