Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Flamur Asllani 
Rezultate gjithsej: 1

Flamur Asllani

L62602209S
(Prodhim produktesh te pasticerise,embelsirave,brumrave,xhelaterise(akullore). Tregtim dhe sherbimi i tyre prane selise ose ne ambjente te marra me qira per bar-pasticeri. Import-Export tregeti artikuj te ndrysh)

Elbasan ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni