Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Florin Mandreu
Rezultate gjithsej: 1

Mbi 1000000 Fitim 2015

"FLORI"

K67911502U
(Import -Eksport, Aktivitet në fushën e ndërtimit, tregeti me shumice e pakicë materiale ndërtimi, prodhim materiale inerte etj. Mbareshtrim i gjedhit.si dhe cdo aktivitet te lejuar me ligj.Magazinim,grumbu)

Lezhe 10541552 ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni