Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Florjan Todhe
Rezultate gjithsej: 1

Mbi 1000000 Fitim 2015

FLORFARMA (Ish BIOMEDIC)

K21405001N
(Tregti me shumice e pakice e barnave, import-eksport te medikamenteve dhe te aksesoreve te ndryshem farmaceutike. Tregtim me shumice dhe pakice te lendeve te para dhe produkteve farmaceutike ne farmaci dhe spit)

Tiranë 9360676 ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni