Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Fuad Haxhiymeri
Rezultate gjithsej: 1

PRIMA

K32419001R
(Import-eksport dhe tregtim me shumicë e pakicë të artikujve ushqimor, industrial, bujqësor, lëndë të përpunuara dhe të papërpunuara, farmaceutike e kozmetike, bimë medicinale. Përpunim, prodhim dhe )

Tiranë -19467455 ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni