Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Gazmend Leçini
Rezultate gjithsej: 2

Mbi 1000000 Fitim 2015

EGNATIA TELEVIZION

K21803001P
(Drejtim i televizionit dhe rrjetit televiziv, administrimi i tyre, sherbime reklame, prodhim i posterave botime te tjera.)

Tiranë 1328399 ALL

MEDIA NEW VIZION

L41630004K
(Veprimtaria radiotelevizive private kombetare dhe lokale, ku perfshihen prodhimi, transmetimi, ritransmetimi i programeve dhe informacionit te cdo lloji me ane te zerit, figures, sinjaleve te koduara, shkrimit )

Tirane ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni