Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Gazmend Metohu
Rezultate gjithsej: 3

TV 11

K84819801R
(Veprimtari eskluzive Radio Televizion(RTV) Lokal)

Sarandë ALL

Mbi 1000000 Fitim 2015

MET-ENGENEERING

L52025007R
(Veprimtari ne fushen e ndertimit te pergjithshem.Veprimtari ne fushen e projektimit dhe zbatimit .Veprimtari ne fushen e ujesjelles -kanalizime.Veprimtari ne fushen e prodhimit te veprave te artit, skulptura, p)

Tiranë 2725125 ALL

MAG UTILITIES

L52430023N
(Transport kombetar dhe nderkombetar mallrash. Transport kombetar dhe nderkombetar te pasagjereve per te trete dhe per nevoja te vet shoqerise. Agjenci per shitje biletash transporti nderkombetar dhe brenda vend)

Tiranë ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni