Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Genc Tufi
Rezultate gjithsej: 1

TUFI CONSTRUCTION

L91321021U
(Shoqëria ka për objekt kryerjen e çdo veprimtarie të lejuar nga ligji dhe/ose pjesëmarrjen në çdo veprim apo aktivitet të ligjshëm që mund të kryejë një shoqëri me përgjegjësi të kufizuar, e kr)

Tiranë ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni