Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Genosumi
Rezultate gjithsej: 1

GENERATE RENEWABLE ENERGIES

L12309020P
(Planifikimi projektimi, ndërtimi, mirëmbajtja dhe funksionimi i hidrocentraleve mbi lumin Osum me një kapacitet të kombinuar të instaluar 152 MW përgjatë këtij lumi, si edhe shitja e elektricitetit të )

Tiranë 0 ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni