Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Gentian Kreka
Rezultate gjithsej: 1

Mbi 1000000 Fitim 2015

INCOMED

K91530017T
(Veprimtari marketingu, promovimi, studimi tregu ne fushën mjeksore dhe farmaceutike. Import, eksport, tregëtim me shumicë dhe pakice të barnave , barnave narkotike dhe psikotrope, produkteve / artikujve dhe)

Tiranë 34223237 ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni