Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:GeoGenix BV
Rezultate gjithsej: 1

Integrated Energy BV SPV

L72031013B
(Ndërtimi, administrimi, operimi dhe transferimi i impiantit të trajtimit të mbetjeve në Tiranë dhe prodhimi i energjisë për autoritetin kontraktues, duke përfshirë financimin, ndërtimin, vënien në p)

Tiranë ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni