Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Geront Selenica
Rezultate gjithsej: 2

SPRINT MEDIA

L02823402K
(Ndertimin,instalimin dhe menaxhimin e reklamave te ndryshme te tipit Outdoor dhe Indoor,ndertimin,instalimin e menaxhimin njesive te shperndarjes dhe shitjes (kioska,tezga,dyqane etj) se gazetave, revistave e t)

Fier ALL

TECNAL

M21325041C
(Konsulencë inxhinierike, mjedisore, ekonomike, ligjore dhe politike për planifikime strategjike, hulumtime, studime fizibiliteti, projektime, modelime të informacioneve të ndërtimit (BIM), modelime numerik)

Tirane ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni