Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Gezim Çela
Rezultate gjithsej: 1

EURON

J71317002N
(Veprimtari në fushën e ndërtimit, projektimit dhe supervizimit si dhe aktivitetet prodhuese, tregtare dhe financiare të lidhura me to.Investim , Financim , Ndertim dhe Operim te Veprave ne fushen e Energjis)

Tiranë 336275 ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni