Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Gezim Avdolli
Rezultate gjithsej: 1

Mbi 1000000 Fitim 2015

VASHTEMIA

J64103054Q
(Ne fushen e projektimit dhe ndertimit te objekteve te ndryshme, meremetimin dhe restaurimin e tyre si dhe prodhimi dhe shitja e materialeve te ndryshme te prodhimit. Prodhim i materialeve te ndertimit . a-prodh)

Korçë 28613120 ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni