Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Gezim Domi
Rezultate gjithsej: 1

GLOBAL INTERNATIONAL CALL CENTER sh.p.k

L71822008L
(Sherbime telekomunikacioni, sherbime outbound dhe inbound, call center.)

Tiranë ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni