Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Gezim Islami
Rezultate gjithsej: 1

Mbi 1000000 Fitim 2015

ERALD-G (Ish GEZIM ISLAMI)

K36306784K
(Projektim, mbikqyrje dhe kolaudim ne fushen e ndertimeve dhe vleresim te pasurive te paluajtshme.Veprimtari ekspertize lidhur me ndikimin në mjedis dhe auditim mjedisor.Studim dhe pergatitja e projekteve mbi m)

Dibër 23130147 ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni