Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Gezim Kallfa
Rezultate gjithsej: 1

Mbi 1000000 Fitim 2015

KALLFA

J71406006Q
(Eksport import dhe servis i paisjeve te ndryshme elektronike, fotokopje, printera, skanera paisje multifunksionale, paisje kopmjuterike dhe paisje te tjera periferike, paisje zarfimi, software te ndryshme etj, )

Tiranë 3439052 ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni