Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Gezim Prenga
Rezultate gjithsej: 1

EUES Energy

L39406001N
(Ndërtim, projektim, plan vendosje të objekteve të veçanta, projektime dhe ndërtime civile, industriale, hidroenergjetike. Ndërtimi i Impianteve për prodhimin e Energjisë Elektrike. Shitje, shpërndarje,)

Mirditë ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni