Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Gjelbrim Hajdari
Rezultate gjithsej: 1

Mbi 1000000 Fitim 2015

JUPITER GROUP (Ish JUPITER COMPUTER SYSTEMS)

K91306035G
(Import-Eksport, prodhim, tregeti me shumice dhe pakice, dhenie me qera, me leasing, e te gjitha produkteve te fushave: IT-se dhe telekomunikacionit, sisteme te integruara, sisteme te sigurise dhe alarmit, siste)

Tiranë 4409979 ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni