Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Gjin Dodaj
Rezultate gjithsej: 1

VILNIK MOTORS (Ish Vinik Motors)

L01314031G
(Import-eksport,shitje e blerje te automjeteve te te gjitha markave e llojeve, te reja dhe te perdorura (autovetura furgona, autobuza, kamion) te makinave te renda per industrine e ndertimin, te makinave dhe te )

Tirane 541795 ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni