Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Gjokë Ograja
Rezultate gjithsej: 1

NDERTUESI 2014

L46827004L
(Projektim dhe zbatim I veprave ndertimore si vijon: ndertime m karakter civil dhe ekonomik, punime/germime dhe sistemime dheu, tarracime, terrenesh, rikonstruksion godinash civile dhe ekonomike, veshje fasadash)

Shkodër 460093 ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni