Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Grand Dalewest Limited (ish Dalewest Albania Limited; ish Sedini Holdings Limited)
Rezultate gjithsej: 1

Mbi 1000000 Fitim 2015

ALBANIA MOTOR COMPANY

K41829010I
(Importimin, eksportimin, transportimin, shitjen, leasing, qiramarrjen apo qiradhënien dhe të gjitha operacionet e tjera tregtare që lidhen me automjetet tregtare dhe industriale, të çdo tipi dhe modeli; Im)

Tiranë 49261565 ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni