Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Hajrie Cinga
Rezultate gjithsej: 1

G . A . C

L61619031A
(Objekt ne fushen e ndertimit, duke perfishire por jo kufizuar ne : Studimin , projektimin, konsulencen, sipermarrjen zbatuese dhe/ose jopublike te veprave me karakter shfrytezimi dhe/ose administrimi publik dhe)

Tiranë ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni