Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Hamit Mustafa
Rezultate gjithsej: 1

Mbi 1000000 Fitim 2015

GJEOKONSULT & CO

K91810005U
(Mbikqyrje dhe kolaudim punimesh zbatimi. Punime dheu, tarracime, prodhim elementësh të parafabrikuara betoni e betonarme e kompletimi me instalimet e nevojshme, ndërtime civile, industriale, turistike, ndër)

Tiranë 21436836 ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni