Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Hane Doda
Rezultate gjithsej: 1

CROM - ALBANIA

K62307003T
(Import eksport, tregtim me shumicë dhe pakicë të: Tuba e gypa metalike të dimensioneve të ndryshme, kabllo elektrik dhe telefonik të llojeve dhe dimensioneve të ndryshme, metale si: çelik, hekur, bronz,)

Dibër -524373 ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni