Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Hatem Bregu
Rezultate gjithsej: 4

Mbi 1000000 Fitim 2015

EGNATIA TELEVIZION

K21803001P
(Drejtim i televizionit dhe rrjetit televiziv, administrimi i tyre, sherbime reklame, prodhim i posterave botime te tjera.)

Tiranë 1328399 ALL

MEGA FRONT ALBANIA

M12415004V
(Import dhe tregti me shumice dhe pakice i mobiljeve, orendi dhe aksesorve te ndryshem per mobilje (biancheri) te tilla si carcaf, jorgan, dyshek, mbrojtes jastiku etj. Sherbime eksporti te ketyre produkteve.)

Tirane ALL

MEGAREST

M21806019L
(Import dhe tregeti me shumice dhe pakice i mobiljeve, orendi dhe aksesorve te ndryshem per mobilje (biancheri) te tilla si carcaf, jorgan, dyshek, mbrojtes jastiku etj. Sherbime eksporti te ketyre produkteve)

Tirane ALL

Saranda Luna Park

M23828802S
(Lojra te jashtme per femije.)

Sarande ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni