Skip to content
  

Rezultatet e kerkimit: Ortak/Aksioner:Hayder Mohammad Awad
Rezultate gjithsej: 1

Mbi 1000000 Fitim 2015

BANKA E BASHKUAR E SHQIPERISE (Ish Banka Arabe Shqiptare Islamike)

J91811004Q
(Veprimtari Financiare dhe Bankare)

Tiranë 39782000 ALL

Kontakt me ne!?

Nese keni dicka per te komunikuar me ne, ju lutem perdorni formen e kontaktit

Kontaktoni